Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

 • 15-11-2017 - Hele gezellige winkel met heel vriendelijke personeel.
  Ze nemen echg de...  lees meer
 • 30-10-2017 - Ik kom regelmatig, met heel veel plezier in de...  lees meer
 • 20-09-2017 - heerlijk de winkel in Rotterdam, ik kwam altijd al op...  lees meer
Plaats een bericht

 ALGEMENE VOORWAARDEN ●​ 

Algemene Voorwaarden van DomburgTextiel.nl

 

1. Betaling

De prijzen op vanDomburgTextiel.nl zijn inclusief BTW en staan vermeld in euro’s. De verzendkosten worden apart berekend. Betaling door of namens de koper kan plaatsvinden door bankoverschrijving , onder rembours, MisterCash, via IDEAL of bij het afhalen.

2. Levering

De levertijd vangt aan met ingang van de dag dat de betaling volledig is ontvangen.  Levering geschiedt door verzending van het product per TNT-Post . VanDomburgTextiel verzendt het product, indien op voorraad, binnen 2-3 werkdagen met TNT-Post .

3. Retourneren

Indien het geleverde product verkeerd is bezorgd, ondeugdelijk of incompleet is, kunt u het product retourneren naar  vanDomburgTextiel. U dient dan binnen 14 werkdagen na verzending van het product (door  vanDomburgTextiel aan u), van de (het voornemen van) retournering per e-mail  op de hoogte te stellen.

Noem hierbij de reden van retourzending, uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw bank- of gironummer. (LET OP!  Een uitzondering hierop geldt voor de afgeknipte materialen)

terugzending van de artikelen dient te geschieden in de originele verpakking (inclusief accessoires en bjbehorende documentatie) en in nieuwstaat verkerend.

ingebruikneming na constatering van gebreke, beschadiging ontstaan na constatering van gebreke, bezwaring en/of doorverkoop na constatering van gebreke, doet dit recht tot reclameren en terugzending geheel vervallen.

Indien  vanDomburgTextiel het product ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangt, binnen 7 werkdagen na verzending van het product (door  vanDomburgTextiel aan u), betaalt vanDomburgTextiel het aankoopbedrag (prijs inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten) terug aan de koper. De verzendkosten van retournering komen voor rekening van koper. Retourzending dient voldoende gefrankeerd te geschieden.

Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending betaalt  vanDomburgTextiel het aankoopbedrag terug.  vanDomburgTextiel behoudt zich het recht voor retourzendingen en/of terugbetalingen te weigeren, indien niet aan bovenstaande is voldaan. Artikelen die exclusief voor een klant gemaakt zijn  kunnen niet geretourneerd worden.

4. Privacy

Uw NAW-gegevens (naam, adres, woonplaats), telefoonnummer en bank- of gironummer heeft  vanDomburgTextiel nodig om uw bestelling naar het juiste adres te verzenden, met u contact op te nemen over uw bestelling of de betaling te retourneren. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of worden doorgegeven aan derden.

5. Fouten

vanDomburgTextiel is niet verantwoordelijk voor fouten op haar website www.vandomburgtextiel.nl. Aan onjuiste berichtgeving over prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij- en producten van vanDomburgTextiel. Op alle overeenkomsten gesloten met  vanDomburgTextiel is het Nederlands recht van toepassing.

6. Gratis verzending

Vanaf een aankoopbedrag van €150 inclusief BTW en exclusief verzendkosten geldt gratis verzending binnen Nederland. Deze korting zal automatisch worden berekend bij het uitchecken. Indien er door een systeemfout onterecht gratis verzending wordt berekend, dan kan  vanDomburgTextiel alsnog de verzendkosten in rekening brengen.

7. Concactgegevens

vanDomburgTextiel
Thomsonlaan 76A
2565 JE Den Haag

 

 

 Identiteit van de ondernemer

 • van Domburg Textiel
 • Thomsonlaan 74A en 76A
 • tel: 06 48062823
 • judithenpeter@ziggo.nl
 • kamer van koophandel nr.27156213
 • Btw-identificatienummer:nl 144963218B01
 • ing bank rek.nr 659042738
 • IBAN nl71 INGB 0659 0427 38
 • BIC INGBNL2A
 • t.n.v. Van Domburg Textiel te Den Haag

 

 

 

 • DEN HAAG:

  van Domburg Textiel

  Thomsonlaan 76A

  2565 JE  Den Haag

   

   

   

   

   

   

 • ROTTERDAM:

  van Domburg textiel

  Hoogstraat 89A

  3011 PJ Rotterdam

   

   

   

   

   

 • OPENINGSTIJDEN:

  di.: 10-17 u.

  do.: 10-17 u.

  vr.: 10-17 u. & 18-20 u.

  za.:  10-17 u.

   

 • voor Rotterdam gelden

  dezelfde openingstijden, 

  Behalve de vrijdagavond,

  dan is de winkel in

  Rotterdam gesloten.

 • VOOR VRAGEN:

  of.....zoekt u iets, maar staat het nog niet in onze web-winkel, laat het ons weten !

  judithenpeter@ziggo.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie